Ga naar ...

» Werkplekken » Stand Up R

Mikomax StandUp-R zit-sta-bureau

Stand Up RAM

Stand Up R is een zit sta werkplek- of bureausysteem van Mikomax, dat beschikt over een uitzonderlijke manier om handmatig, makkelijk en accuraat de hoogte van het bureaublad in te stellen. Daardoor verander je in een mum van tijd van een staande positie naar een zittende en omgekeerd. Het enige wat ervoor nodig is, is het indrukken van twee hendels die zich onder het bureaublad bevinden.

Vraag nu een offerte aan!

Staand werken afwisselen met zittend taken verrichten, is nog nooit zo aangenaam en eenvoudig geweest. Stand Up R wordt gekenmerkt door een vormgeving die zich op grandioze wijze van andere bureaus en werkplekken onderscheidt. Het design kan transparant of besloten zijn, maar blijft te allen tijde strak, simpel, open en neutraal.

Trefwoorden die je onmiddellijk met dit fenomenale bureausysteem in verband brengt, zijn gezond, ergonomisch, doelmatig, praktisch, dynamisch en robuust.

Bekroond met de in 2017 uitgereikte Red Dot Award, is de Stand Up R een toonbeeld van duurzaamheid. Mikomax Stand Up R is een gepatenteerd systeem dat geen elektriciteit nodig heeft, en dat voor het eerst in 2014 op de vakbeurs van ORGATEC gepresenteerd werd.

Mikomax zit sta bureau Stand Up R (7 Mb)

Chat openen
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?