Ga naar ...

» Soft seating » Quadra

Quadra

De Bejot collectie Quadra is attractief, stijlvol en onderscheidend ontworpen. Met de vierkant vormgegeven Quadra is het makkelijk om de meest creatieve, smaakvolle en opvallende oplossingen te maken voor bijvoorbeeld wachtruimte, foyer, lobby en terminal.

Bejot Quadra Round

.

Net als bij andere meubellijnen van Bejot, is ook deze modulaire meubellijn flexibel en veelzijdig. Zitelementen uit deze reeks zijn leverbaar met of zonder rugleuning en desgewenst met hoge wanden die als akoestische afscheiding fungeren.

Bejot Quadra Round

.

Daardoor kan er zonder overlast geconverseerd en gewerkt worden. Een poef is beschikbaar als tafeluitvoering met glazen bovenblad. Quadra beschikt optioneel over een mediapoort (2x stroom en 2x data).

Vraag nu een offerte aan!

Quadra kan toegepast worden in ruimten waar het nodig en gewenst is om comfortabel en zonder te worden afgeleid overleg te kunnen voeren, te kunnen studeren, lezen, werken of in kleine groepen te vergaderen of overleggen. Dit modulaire zitmeubilair past formidabel in een ontvangst- of entreeruimte en ondersteunt iedere receptie op meesterlijke wijze.

Chat openen
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?