Ga naar ...

» Ontvangstmeubilair » AVE

AVE

Een goede entree-, receptie- of ontvangstbalie is uitnodigend, representatief en functioneel. Je moet je er als bezoeker, klant of gast in de eerste plaats toe aangetrokken voelen. De balie behoort een afspiegeling of reflectie van het bedrijf of organisatie te zijn. En je mag verwachten dat je er met je wensen en vragen te allen tijde afdoende geholpen wordt.

Vraag nu een offerte aan!

Mikomax AVE schept een hedendaagse en strakke entree en receptie. De vormgeving is verfrissend, doordacht en beschikbaar in diverse kleurstellingen en afwerkingen. Een ruimte, hal of vertrek is in wezen net een mens. Elke ruimte heeft een uniek karakter en een eigen stijl en uitstraling, en bij het samenstellen van een receptiebalie is dat laatste natuurlijk van essentieel belang.

AVE is een ontvangstbalie van Mikomax die modulair opgebouwd wordt, leverbaar in houtdecors, UNI decors en met hoogglans elementen. Uitrusting met LED verlichting is, indien gewenst, eveneens mogelijk. Receptiemeubilair van Mikomax geeft extra allure, vertrouwen en prestige aan hotellobby, receptie, wachthal of -ruimte, terminal, zorgcentrum, entree, foyer, stadhuis, rechtbank en advocatenkantoor.

Mikomax AVE (1,8 Mb)

Chat openen
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?