Ga naar ...

» Nest

Nest

We willen allemaal flexibeler kunnen werken. Veelzijdiger. Makkelijker. En sneller vooral ook. Met het flexibele werken, verrichten mensen in toenemende mate hun werkzaamheden thuis. Doorgaans fungeert de eetkamertafel dan als tijdelijke werkplek of bureau. En daarmee gaat men voorbij aan het feit dat een ergonomische werkplek van grote invloed is op de gezondheid.

Vraag nu een offerte aan!

Met Nest wordt de ideale werkplek naar de woonkamer verplaatst. Het is een compleet ergonomisch bureau voorzien van elk denkbare gemak dat werkplekken op kantoor kenmerkt. Nest is er voor iedereen, d.w.z. het hele gezin. Het is dus niet zomaar een bureau. Met een in hoogte verstelbaar blad, kun je het bureau vlot aanpassen aan je persoonlijke wensen en eisen. Het verstellen zelf kan in enkele tellen.

Nest is onmiskenbaar fraai gebouwd, de perfecte flexwerkplek met functionele zijwanden. Het is een meubel van Mikomax dat je in staat stelt om jezelf ongestoord en onafgeleid op taken en werkzaamheden concentreren. Professioneel, comfortabel en duurzaam.

Nest is modern en tegelijkertijd speels vormgegeven. Het aantal variaties is onbeperkt en volledig aanpasbaar aan het bestaande interieur van de ruimte waarin Nest gepositioneerd wordt.

Chat openen
Heeft u vragen?
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?