Ga naar ...

» Kasten » Hushlock

HushLock:

Maatwerk Kastensysteem voor een Flexibel Kantoor

HushLock, het op maat gemaakte kastensysteem voor kantoren, biedt een geïntegreerde oplossing met kluisjes, laden, planken, kasten en bestandsopslag. Deze kantoorkast bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de efficiëntie door alles netjes georganiseerd te houden.

Hushoffice-Mikomax-HushLock-kastensysteem

.

Het modulaire HushLock-systeem is buitengewoon flexibel en kan moeiteloos worden aangepast aan de veranderende behoeften van uw kantoor en medewerkers. Het eigentijdse en veelzijdige ontwerp past perfect in elk interieur. Bovendien bieden de lockers de vrijheid om zowel tegen de muur als als scheidingswand te fungeren, waardoor er talloze mogelijkheden ontstaan.

Hushoffice-Mikomax-HushLock-kastensysteem-kluisjes-opbergen-kast

.

Pas uw Kantoorkast aan aan uw Ruimte

HushLock kan naadloos worden afgestemd op het ontwerp van uw kantoor dankzij een uitgebreide selectie afwerkingen. Personaliseer de buitenkant in wit of antraciet en kies de perfecte kastfronten, variërend van mat of glanzend wit tot prachtig houtfineer.

Hushoffice-Mikomax-HushLock-kastensysteem-kluisjes-opbergen-kast

Voor de handgrepen heeft u de keuze tussen wit en zwart. Bovendien kunnen de kluisjes vrijstaand worden geplaatst of gestapeld met behulp van een metalen onderstel, zodat u de hoogte naar wens kunt aanpassen.

Vraag nu een offerte aan!