Ga naar ...

» Akoestiek en Cabines » Hush Phone

Hush Phone Booth

De laatste telg uit de Mikomax Hush familie luistert naar de naam Phone Booth en biedt de ideale ruimte en gelegenheid om ongestoord, rustig en onafgeleid te kunnen telefoneren. De Phone Booth beschikt over een hedendaagse vormgeving, heeft duurzame materialen, is gemaakt voor kantoorlandschappen van de toekomst en associeer je onmiddellijk met termen als ‘telefooncel in kantoortuin’, ‘bel unit’, ‘afgezonderd of akoestisch gescheiden bellen’, ‘belhokje of telefooncel’, ‘concentratie zone’ en ‘ongestoord telefoneren’.

Vraag een Offerte aan!

Phone is zoals de benaming impliceert, een telefooncel, maar dan hedendaags ontworpen en met diverse gemakken en voorzieningen uitgerust: stopcontact, USB poort en een uitklapbare desk die voldoende ruimte schept voor gebruik van een notebook of notitieblok. De unit wordt compleet geventileerd en is de plek bij uitstek voor een conference of video call in een geluiddichte of akoestisch gescheiden ruimte. Hush Phone wordt gekenmerkt door een speelse, moderne vormgeving, een deur van glas en geborstelde stalen details.

Uitwisselbaar, eenvoudig en multifunctioneel

Mikomax weet dat iedere innovatieve organisatie en elk hedendaagse kantoor graag makkelijk aanpasbare, mobiele, kant-en-klare oplossingen ziet. De Hush Phone Booth is zo’n oplossing.

Brochure Hush Phone

Open chat
Stel hier uw vragen!
Hallo👋
Kan ik u ergens mee helpen?
Powered by