Ga naar ...

» Akoestiek en Cabines » Hush Phone – Belcel

Hush Phone – Belcel

De laatste telg uit de Mikomax Hush familie luistert naar de naam Hush Phone en biedt de ideale ruimte en gelegenheid om ongestoord, rustig en onafgeleid te kunnen telefoneren. De Hush Phone van Mikomax beschikt over een hedendaagse vormgeving, heeft duurzame materialen, is gemaakt voor kantoorlandschappen van de toekomst. De hush phone, een traditionele telefooncel voor op kantoor is een fantastische en goed doordachte oplossing die TOC kantoorinrichting biedt. De hush phone is een functionele akoestische 1-persoons cabine die eenvoudig in elke kantoorruimte of hal gepositioneerd kan worden. Hush Phones zorgen voor minder ruis op de werkvloer en biedt privacy en een rustige omgeving voor de bellende collega.

Vraag een Offerte aan!
Lease ook mogelijkWat is een Hush Phone

Een Hsuh Phone is een moderne telefooncel maar dan voor op kantoor. In deze afgesloten phone booth kan worden getelefoneerd of kan men Skypen houden. Een Hush Phone van Mikomax beschikt over een moderne vormgeving en is opgebouwd uit akoestische materialen. De akoestische materialen zoals de wanden, maar ook het akoestische glas zorgen voor een geluidsdemping rond de 35dB. Buiten de hush phone is daardoor bijna niet te horen wat er in de cabine wordt gezegd en in de cabine valt ook het omgevingsgeluid weg. Telefoongesprekken vinden staand plaats in de telefooncel, voor langere telefoongesprekken en Skype sessies is er ook een zit-sta hulp die ondersteuning biedt en waarop geleund kan worden. De hush phone is voor zien van een stopcontact, USB poort en een uitklapbare plank die ruimte biedt voor een laptop of kladblok. Een telefooncel verbetert de akoestiek op kantoor omdat medewerker die bellen niet meer zorgen voor ruis op de werkvloer. De hush phone is niet alleen ‘hot’ en attractief, het verhoogt de productiviteit op de werkvloer, verbetert de communicatie en draagt bij aan een optimale atmosfeer en werkomgeving.

Belcellen
Overzicht

Technische specificaties van de Hush Phone

De hush phone is voorzien van ventilatie, verlichting en een stroommodule. De actieve ventilatie met 2 zeer stille ventilatoren zuigt lucht aan vanuit de omgeving van de hush phone en blaast de frisse lucht van boven naar beneden. Per uur wordt 140 kubieke meter frisse lucht per uur de cabine in geventileerd. De lucht wordt beneden in de cabine weer weggezogen. De Led-verlichting en ventilatie worden aangestuurd door een sensor en treden in werking zodra iemand in de cabine stapt. Verder is de cabine uitgerust met 2 verzonken wieltjes waardoor de cabine te verplaatsen is. De hush phone is ook eenvoudige te demonteren en kan dus mee verhuizen naar een eventuele nieuwe locatie.

 • Gestoffeerde akoestische panelen vervaardigd uit gemelamineerd spaanplaat, bedekt met een polyurethaan foam, en gestoffeerd.
 • Optioneel: Brand vertragende polyurethaan foam CM 30120
 • 50 verschillende decors voor de bekleding
 • 51db geluidsreductie
 • Led-verlichting
 • Ventilatiesysteem (2 ventilatoren)
 • Aanwezigheidssensor
 • Inklapbare legplank
 • Stroommodule (stroom + usb)
 • Verrijdbaar door verzonken wielen
 • Glazen panelen 10mm gehard glas met 2 lagen akoestische folie
 • Veiligheidsglas
 • Afmetingen: 1000 x 900 x H2230
 • Gewicht 320 kg

Brochure Hush Phone

De Hush Phone en effecten

Akoestische cabines leveren wij door de gehele Benelux. Er is een grote vraag bij universiteiten, kantoortuinen, maar ook op beurzen en in bibliotheken. Wij krijgen vaak te horen dat de rust op locatie is toegenomen en dat er minder ruis is. Daarnaast worden er geen privacygevoelige telefoongesprekken meer gevoerd in de kantoortuinen maar alleen nog maar in de belcel. Universiteiten en scholen zijn blij met de extra werkruimtes die het creëert. Wil je meer lezen over onze projecten en de effecten? Ga dan naar de projectenpagina.

Ervaar de Hush Phone

Wij hebben de hush phone maar ook de 4-persoons cabine bij ons in de showroom staan in Bunschoten-Spakenburg. In onze showroom hebben wij meerdere akoestische oplossingen die u kunt ervaren. De showroom is 10 km van Amersfoort verwijdert. Bel of mail om een afspraak te maken – de koffie staat klaar!

Termen waar je de akoestische bel cel onmiddellijk mee associeert zijn ‘akoestische telefooncel’, ‘onafgeleid bellen’, ‘belcabine’, ‘ongestoord telefoneren’, ‘phone booth’ en ‘akoestisch afgescheiden communiceren’.

Tags: akoestische belcabine, akoestische cel, akoestische belcel, akoestische telefooncel, phone booth kantoor, belcel prijs, telefoonhokje kantoor, kantoor telefooncel, belcellen kantoor, belcel kantoor, stiltecabine

Vraag een Offerte aan!
Lease ook mogelijk